LETO PLNÉ ZÁŽITKOV

Milé deti, milí rodičia!
Pripravili sme pre vás letné tábory. Pozrite si našu ponuku a vyplňte prihlášku. Do tábora prijímame deti od 5 rokov. V každom prípade budú mať prednosť členovia CVČ a deti s trvalým pobytom v Štúrove. Prihlásiť sa je potrebné do 30.05.2023. Zaplatiť 70 € treba najneskôr týždeň pred nástupom do tábora.
V poplatku je zahrnutá úhrada na dopravu, poistné, vstupné, obed v mieste, kde sa nachádzame, občerstvenie, ceny na súťaže, pomôcky.
Činnosť detí prebieha od 8.00 – 16.00 h. Rodič si každý deň v stanovenom termíne vyzdvihne dieťa v CVČ (alebo podľa programu).
Dieťa do tábora potrebuje: športové oblečenie, vhodnú obuv + prezúvky, dáždnik alebo pršiplášť, šiltovku/čiapku, dostatok tekutín, desiatu, kópiu preukazu poistenca, v prípade veľkých horúčav ochranné krémy, plavky a uterák.
Bližšie inštrukcie dostanete pred nástupom na vami zadaný e-mail.
Formulár nájdete pod textom.
https://forms.gle/YFJiLA3PrsBnnoCD9

ÉLMÉNYEKKEL TELI NYÁR

Kedves gyerekek, kedves szülők!
Elkészítettük számotokra a kínálatot a nyári táborra, nézzétek meg és töltsétek ki a jelentkezési lapot. A táborba 5 éves kortól lehet bejelenteni a gyermeket, előnybe helyezzük a SZIK tagokat és a párkányi lakosokat. Bejelentkezni 2023.5.30.-ig szükséges. Részvételi díj turnusonként 70 €, amit a kiválasztott turnus előtt legalább egy héttel kell befizetni.
A befizetendő összegben benne van az utazási költség, biztosítás, belépő, ebéd a helyszínen, ahol épp tartózkodunk, frissítő, díjak a versenyekre, segédeszközök.
A foglalkozások 8.00-tól 16.00-ig tartanak, és a szülők a megadott időben (vagy a programok szerint) vehetik ki a gyermeket.
Amire szüksége van a gyermeknek: sportöltözék, megfelelő cipő + váltó lábbeli, esernyő vagy esőköpeny, sültös sapka, elegendő folyadék - innivaló, tízórai, egészségügyi kiskártya másolata, nagy forrósság esetére védőkrém, fürdőruha és törölköző.
Közelebbi instrukciókat a megadott e-mail címre kapnak a belépés előtt.
A jelentkezési ív a szöveg alatt található.
https://forms.gle/YFJiLA3PrsBnnoCD9